Hahah

Přehled

abonentní představení

Po konci světa - abonentní 23/24Po konci světa - abonentní 23/24
Taneční hodiny - abonentní 23/24Taneční hodiny - abonentní 23/24
Jistě, pane ministře - abonentní 23/24Jistě, pane ministře - abonentní 23/24
Trenér - abonentní 23/24Trenér - abonentní 23/24
Saturnin - abonentní 23/24Saturnin - abonentní 23/24
Perfect days - abonentní 23/24Perfect days - abonentní 23/24

Po konci světa - abonentní 23/24

ČVPřístupnost od 16 let
Režie:Tomáš Mašín
Hrají:Sarah Haváčová, Karel Heřmánek ml.
Délka:90 minut
Žánr:Drama
Po konci světa - abonentní 23/24

Abonmá 2023/2024

 

CENA ABONENTNÍ VSTUPENKY : 2 700 Kč (šest představení)

objednávejte na info@ipodebrady.cz nebo tel.: 325 600 471

ŘÍJEN 2023

Po konci světa (Divadlo Bez Zábradlí)

Po konci světa je hra stresující, láskyplná, dětsky hravá, vášnivá i napínavá. Krásná Luisa se probudí vedle Marka, který jí zachránil život. Alespoň tak to Mark Louise tvrdí, ta o tom však začne brzy pochybovat. Jenže odporovat Markovi se nevyplácí. Z oblíbené a silné ženy se stává oběť a z introvertního muže násilník, který se před ničím nezastaví. Civilizační nánosy morálky a slušnosti v izolaci rychle mizí a dochází doslova k bitvě o přežití. Dokážou na horské dráze vypjatých emocí, humoru a napětí přežít jeden druhého? Kam až může vést posedlost v lásce?

Představení je vhodné pro diváky od šestnácti let.

Autor: Dennis Kelly, Režie: Tomáš Mašín, Překlad: Tomáš Loužný, Scéna a kostýmy: Mariana Kuchařová

Hrají: Karel Heřmánek ml., Sarah Haváčová

Délka představení: 90 min. 

ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA.

LISTOPAD 2023

Taneční hodiny (Divadlo Ungelt)

Jak naučit tančit autistického profesora, který nemá rád doteky? Stačí ho poslat k tanečnici s nohou v ortéze... Romantická komedie o sblížení dvou samotářů, jejichž silná vůle možná překoná i nepřekonatelné.

Autor: Mark St. Germain, Režie a scéna: Pavel Ondruch, Překlad: Pavel Dominik, Pohybová spolupráce: Berrak Yedek, Kostýmy: Alena Schäferová

Hrají: Miroslav Táborský, Petrá Nesvačilová

Délka představení: 110 min. (včetně přestávky)

ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA.

LEDEN 2024

Jistě, pane ministře (Divadlo A. Dvořáka Příbram)

Dlouholetý opoziční politik Hacker získává po volbách jedno z ministerstev a s nejlepší vůlí se snaží vymést odsud přebujelou administrativu. Stálý tajemník ministerstva, Sir Appleby, absolutně neúnavný profesionál, má však také svůj trvalý záměr: koncentrovat moc v rukou státní správy a vyšachovat ministra ze hry. Vychází z předpokladu, že ani šéf, ani veřejnost by nikdy neměli vědět víc, než je třeba. Jak může nevyhlášený souboj těch dvou dopadnout?

Divadelní verze kultovního britského televizního seriálu. Verze o desítky let mladší, a proto ostřejší, sofistikovanější, současná. Ač v britském prostředí, situace, postavy i vztahy mezi politiky jsou natolik typické, že českému divákovi snadno připomenou domácí realitu.......

Autor: Antony Jay, Jonathan Lynn, Režie: Milan Schejbal, Překlad: Jan Klíma, Dramaturgie: Kateřina Fixová, Pavlína Schejbalová, Scénaa kostýmy: Kateřina Baranowska

Hrají: Petr Florián, Jan Konečný, Robert Tyleček, Lukáš Typlt, Lucie Valenová, Helena Karochová, Jaroslav Someš, Kryštof Grygar, Petr Bednář, Martin Holzknecht

Délka představení: 110 min. (včetně přestávky)

ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA.

ÚNOR 2024

Trenér (Divadlo Verze)

"Já proti ženám vůbec nic nemám. Ale ženy a fotbal? Nikdy!  Znáte snad nějakou fotbalovou trenérku?"

Přišel čas vylít si srdce. Nejen o fotbale, ale i změnách, které s sebou přináší život.

Více než dvacet let stál coby stratég stranou, býval při tréninku pes a během hry spasitel. Jeho klub se jmenuje Spartak Roudnice, povoláním fotbalový trenér. Jakmile je jednou v ráži, není k zastavení. David Prachař ve fotbalové oneman show, která velmi volně – především tematicky – navazuje na monodrama Sudí.

Autor: Thomas Brussig, Režie: Thomas Zielinski, Překlad: Tomáš Kafka, Výtvarný koncept: Vladimír Čepek
Překlad: Tomáš Kafka

Hraje: David Prachař

Délka představení: 90 min. (bez přestávky)

ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA.

 

BŘEZEN 2024

Saturnin (Divadlo Na Jizerce)

KOMEDIE O SLUHOVI, KTERÝ SE STANE PÁNEM SVÉHO PÁNA.

Podtitul inscenace "Vítejte v časech, kdy se k sobě lidé chovali slušně.", vypovídá nejen o charakteru hry platné v každé době, ale také o pojetí, které si pro realizaci Divadlo Na Jezerce zvolilo. Zdeněk Jirotka totiž nenapsal "pouze" humoristickou knihu - skrze laskavý humor oslavuje poctivost, slušnost a demokracii.

Autor: Zdeněk Jirotka, Režie: Petr Vacek, Produkce: Jan Hrušínský, Scéna a kostýmy: Lucie Halgašová, Choreografie: Klára Lidová, Videosekvence: Matěj Balcar, Asistentka režie: Dominika Flajzarová


Hrají: Martin Bohadlo, Jan Konečný, Denisa Pfauserová / Johana Jedličková, Jaroslava Kretschmerová, Martin Sitta, Libor Hruška / Daniel Šváb, Petr Vacek / Ondřej Dvořák, Martin Leták.

 

Délka představení: 120 min. (včetně přestávky)

ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA.

DUBEN 2024

Perfect days (Pantheon production)

Romantická komedie nejen o ženách a nejen pro ženy.

Úspěšná kadeřnice Barbs má na první pohled úplně všechno: prosperující firmu, popularitu, exkluzivní byt, přátele a pečlivou matku. Ovšem jedno jí chybí - nějak nestihla mít dítě a zbývá jí posledních pár let, kdy se to musí podařit. Jenže manželství se jí rozpadlo, nejbližší přítel je homosexuál a potencionální otcové z nejrůznějších důvodů selhávají. Barbs si připadá absolutně nenaplněná. K čemu je žití na vysoké noze, když na vás v obrovském bytě nikdo nečeká?

Na co máte spoustu peněz, když je nemáte s kým utrácet? A co teprve, když je vám 40 a biologické hodiny bijí jako o závod? Lov na kvalitního dárce spermatu se pro ni pomalu ale jistě stává prioritou a posedlostí. Romantická a svižná komedie, která netradičním způsobem ironizuje (anti)feministická klišé. Hra Perfect days je vtipným důkazem toho, že život pro nás vždy chystá něco úplně jiného, než si plánujeme.

Režie: Petr Kracik  •  Překlad: David Drozd  •  Kostýmy: Samiha Maleh  

Hrají: Lenka Vlasáková, Jan Dolanský, Jan Hofman, Dana Syslová/Eva Lecchiová, Petra Jungmanová, Vilém Udatný

 

Délka představení: 120 minut + přestávka